Startup vikend Novo mesto

V petek in soboto, 9. in 10. novembra, bo v podjetniškem inkubatorju Podbreznik v Novem mestu potekal podjetniški praznik Startup vikend, na katerem ne boste dobili le možnosti razvijati svoje podjetniške ideje pod budnim očesom usposobljenih mentorjev, ampak se boste lahko seznanili tudi s številnimi priložnostmi, ki vam jih ponuja EU na področju poslovanja in zaposlovanja.

Že v petek in soboto čez dan ste vabljeni na podjetniške delavnice, na katere pa se je potrebno zaradi omejenega števila mest predhodno prijaviti. V soboto pa bo Startup vikend odprl vrata tudi širši javnosti. Tako se boste lahko sprostili ob koncertu Anine in Joeyja iz zasedbe Generator ter pokramljali na številnih informacijskih točkah, kjer vas bodo seznanili z različnimi evropskimi projekti.

Med njimi boste našli tudi stojnico Informacijske točke Europe Direct Novo mesto, na kateri vam bodo predstavili, kako se lahko vključite v kampanjo spodbujanja politične participacije pred prihajajočimi evropskimi volitvami maja 2019 Tokrat grem volit. Če bi radi svojim bližnjim poslali personalizirano vabilo na volišče ali se pozanimali o možnostih sodelovanja v kampanji, na stojnici poiščite Aleksandro, ki vam bo z veseljem pojasnila podrobnosti.

Veseli bomo, če se nam boste pridružili.

Več o dogodku preberite TUKAJ.

When

-

Where

Podjetniški inkubator Podbreznik
Podbreznik 15
Novo mesto 8000
Slovenia

Contact

Andrej

Will you come?