Ευρωεκλογές 2019: Πρόσκληση σε ενημερωτική συνάντηση

Απευθυνόμαστε σε εσάς τους επικεφαλής και εκπροσώπους οργανώσεων, οργανισμών και ενώσεων, όπου το Γραφείο μας έχει συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με την ευρεία εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών που έχει αρχίσει να πραγματοποιεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενόψει των ευρωεκλογών που θα διεξαχθούν στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τις 23 έως τις 26 Μαΐου 2019.

Στην Ελλάδα θα ψηφίσουμε την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, όπου εμείς ως Έλληνες και Ευρωπαίοι πολίτες θα έχουμε την ευκαιρία να εκλέξουμε τους ευρωβουλευτές, τους αντιπροσώπους μας δηλαδή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά παράλληλα να συμμετάσχουμε καθοριστικά στην επιλογή του επόμενου Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σ’ ένα παγκόσμιο περιβάλλον που εξελίσσεται ραγδαία και όπου πολλαπλασιάζονται οι προκλήσεις και οι απειλές και αμφισβητούνται οι αξίες της δημοκρατίας, της κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά και οι κοινωνικές κατακτήσεις, η ψήφος μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία και θα καθορίσει τη μελλοντική φυσιογνωμία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

When

-

Where

Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα
Λεωφόρος Αμαλίας 8
Ξενοφώντος 2 (είσοδος από Ξενοφώντος 2 - απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα)
Athens 105 57
Greece

Contact

Κυριακή Κατσάμπη

Will you come?