Borgerkonvent: Arbejdsmarkedets frie bevægelighed

Verden tilhører os alle, og vi er både en del af de omvæltninger der sker, samt de løsninger, der skal til for at sikre den bedst mulige udvikling. Som danske borgere har vi indflydelse gennem vores nationale valg og vi har som EU-borgere også medbestemmelse i vores fælles EU. Der er EU-valg 23.-26. maj, hvor man med sin stemme kan afgøre, hvem der skal repræsentere danskerne i Bruxelles de næste fem år.

Borgernes stemme er vigtig og derfor vil vi gerne invitere til borgerkonvent, hvor du både får chancen for at høre ministre og danske spidskandidater til EU-valget beskrive deres ønsker og målsætninger for fremtiden, samt tage stilling til borgernes holdninger.

Mød beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V), Tina Christensen (3F), Thorkild Olesen (DH) og Flemming Bendt (ISS) på Egmont Højskole i Odder.

Borgerkonventerne "Europas fremtid – Det Europa vi ønsker" er arrangeret af Nyt Europa i samarbejde med Folkehøjskolernes Forening. Projektet er blevet til med støtte fra Europa-Nævnet.

BEMÆRK! Tilmelding sker igennem Nyt Europa!

Se mere her: Europas fremtid

When

-

Where

Egmont Højskole
Villavej 25
Odder 8300
Denmark

Will you come?