Fremtidens Europa: Den sociale union

Verden tilhører os alle, og vi er både en del af de omvæltninger der sker, samt de løsninger, der skal til for at sikre den bedst mulige udvikling. Som danske borgere har vi indflydelse gennem vores nationale valg og vi har som EU-borgere også medbestemmelse i vores fælles EU. Der er EU-valg 23.-26. maj, hvor man med sin stemme kan afgøre, hvem der skal repræsentere danskerne i Bruxelles de næste fem år.

Borgernes stemme er vigtig og derfor vil vi gerne invitere til borgerkonvent, hvor du både får chancen for at høre ministre og danske spidskandidater til EU-valget beskrive deres ønsker og målsætninger for fremtiden, samt tage stilling til borgernes holdninger.

Mød bl.a. Britta Thomsen (tidl MEP, & Nyt Europa) og Christine Mislbeck-Winberg (Dansk Arbejdsgiverforening) på Ollerup Højskole til debat om den sociale union.

Debatten er arrangeret af Nyt Europa og Højskolernes Forening. Det er del af en arrangementsrække, hvor de danske Højskoler i fælleskab sætter Europa i fokus. Arrangementet er gratis og er støttet af Europa-Nævnet.

BEMÆRK! Tilmelding sker igennem Nyt Europa!

Se mere her: Europas fremtid

When

-

Where

Ollerup Højskole
Svendborgvej 3
Vester Skerninge 5762
Denmark