Kulturnatten

Europabevægelsen og Europa-Parlamentet i Danmark slår dørene op til en aften, hvor du har magten. Du kan møde kandidaterne til Europa-Parlamentsvalget, og det er dig, der styrer, hvad I skal tale om.
Er du nysgerrig på deres syn på klima eller miljø, eller er brexit det vigtigste for dig, så er det nu, du har chancen. Der er lagt op til en hyggelig og afslappende aften, hvor der vil blive serveret europæiske øl, så ingen går tørstige derfra.

Vi byder både på svensk, slovensk og spansk øl, så der er helt sikkert noget for enhver smag.

Aftenen er inddelt i runder af en halv time med forskellige øl og kandidater til EU-valget. Gæster lukkes ind hver halve og hele time, der gives plads efter først-til-mølle-princippet. Dørene åbner kl. 18, kom i god tid, da der godt kan være kø, og husk dit kulturpas og gode humør! Du vil kunne fordrive ventetiden i køen med hyggelige før-valg aktiviteter, så du er lidt mere klar til at gå valget i møde. Sidste runde begynder kl. 21:30.

Arrangementet er støttet af Europa-Nævnet

OBS: Kun adgang for gæster med Kulturpas. Det koster 95,- og kan købes i alle 7-Eleven i hovedstadsområdet. Se mere på www.kulturnatten.dk

When

-

Where

Europa-Huset
Gothersgade 115
Copenhagen 1123
Denmark

Contact

Sammy Lauritsen