Borgerhøring: Hvem skal bo i Europa?

Demokrati kræver deltagelse. Bliv klogere på, hvad der rør sig i EU, og fortæl politikerne, hvad du tænker om fremtidens Europa. Mød EU-eksperten Helga Molbæk-Steensig til borgerhøring og debat om flygtningepolitik og arbejdsmigration.

Beslutninger, der træffes i EU, påvirker os alle sammen. De sætter rammer for politik i kommunerne og i Folketinget, men påvirker også borgernes hverdag direkte. Derfor er det vigtigt, at vi som borgere tager stilling til, hvilken rolle EU skal spille fremover - og til hvilken rolle Danmark skal spille i Europa.

På dette møde tager vi hul på den svære debat om, hvem der skal bo i Europa. Hvordan skal Danmark og de andre europæiske lande håndtere flygtningestrømme og hvordan skal ansvaret for flygtningene løftes? Hvilke ønsker har vi til regulering af arbejdskraft fra de andre EU-lande, og hvilke nye medlemslande skal med i EU?

DEO's EU-eksperter holder faglige oplæg og svarer på spørgsmål om, hvad EU er for en størrelse og hvad der foregår i europæisk politik i dag. Du er inviteret til at deltage i debatten og komme med dine synspunkter og kommentarer. Dem tager vi med videre til politikerne.

Deltagelse: Gratis, men tilmeld dig her, så der også er kaffe og kage til dig.

Mødet er arrangeret af DEO i samarbejde med AOF SYD med støtte fra Europa-Nævnet.

When

-

Where

Fællesskolen Hammelev Sct. Severin
Moltrupvej 3
Haderslev 6100
Denmark