Гражданска дискусия „Българският глас за бъдещето на Европа“

Какво искате от Европа? Интересува ли Ви в какъв ЕС ще живеем утре?

Българският глас за бъдещето на Европа ще бъде чут по време на обществения дебат, организиран съвместно от Българско председателство на Съвета на ЕС - Bulgarian Presidency Council of the EU и Европейската комисия в България / European Commission in Bulgaria.

Гражданският форум ще се проведе на 26 октомври 2018 г. в Дома на Европа, ул. "Георги С. Раковски" № 124, от 10.00 до 12.00 ч.

Основната цел на събитието е да допринесе за дебата за бъдещето на Европа през призмата на очакванията, надеждите и мечтите на българските граждани.

Събеседници в дискусията ще бъдат Лиляна Павлова, министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018, Огнян Златев, ръководител на Представителството на Европейската комисия в България и Весела Чернева, старши програмен директор и директор на софийския офис на Европейския съвет по външна политика. Модератор на форума е Моника Панайотова, зам.-министър за Българското председателство, отговарящ за връзките с Европейския парламент.

В началото на втората част на дискусията г-н Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България, ще представи институционалната кампания на ЕП за повишаване на избирателната активност на европейските избори през май догодина.

А ако искате да дадете становище по всички чувствителни теми за ЕС, оформени като 12 въпроса – следвайте https://ec.europa.eu/commissi…/consultation-future-europe_bg

Местата за дискусията са ограничени. За да заявите участие, моля натиснете бутона RSVP най-долу.

Не пропускайте шанса Вашият и нашият глас да бъде чут!

#EUdialogues #FutureOfEurope #АзИзбирамЕС2019

 

When

-

Where

Дом на Европа
124 Georgi Sava Rakovski St
Sofia 1000
Bulgaria

Contact

Tanya Chuntova