Forumul democraţiei europene

"Forumul democraţiei europene" este organizat în contextul încheierii celei de-a IV-a ediţii a proiectului iniţiat de Biroul Parlamentului European în România - "Promotori pentru democraţie europeană", dar şi a campaniei instituţionale de promovare a importanţei participării la alegerile europene din perioada 23 - 26 mai 2019.

Acest eveniment îşi propune să reprezinte cel mai amplu spaţiu de discuţie şi promovare a valorilor democratice europene. Este adresat tuturor tinerilor interesaţi de politicile la nivel european, de iniţiativele Parlamentului European în domeniile majore de tineres pentru aceştia, dar şi de modalităţile prin care pot deveni mai implicaţi în viaţa comunităţii.

Forumul va include mai multe secţiuni, printre care:

  • Prezentarea campaniei de promovare a alegerilor europene "De Data Asta Votez" şi a modalităţilor prin care cei interesaţi se pot implica la rândul lor în promovarea acesteia.
  • O dezbatere cu deputaţi români în Parlamentul European, decidenţi politici la nivel național și organizaţii de tineret. Dezbaterea va urmări subiecte de interes pentru sectorul de tineret, atât la nivel naţional, cât şi european, iar participanţii vor avea ocazia de a dezbate bune practici de dezvoltare personală şi implicare civică.
  • O sesiune de prezentare şi evaluare a rezultatelor activităților desfășurate în cadrul proiectului "Promotori pentru democraţie europeană". 

Consultaţi agenda evenimentului aici.

 

When

-

Where

Academia de Studii Economice, Bucureşti
Piaţa Romană nr 6 sector 1
Sala Aula Magna
Bucureşti 010371
Romania

Contact

Valentina Unguroiu

+40214050880

Will you come?