Mладежки дебат „Накъде отива Европа?“ във Велико Търново

Бюрото на Европейския парламент в България Ви кани да се включите в младежкия дебат „Накъде отива Европа?“, който ще се проведе във Велико Търново на 31 октомври 2018 г., сряда, от 14.00 ч.

В събитието ще вземат участие членовете на Европейския парламент г-жа Ева Майдел (ЕНП) и г-н Светослав Малинов (ЕНП) и доц. д-р Иво Инджов, преподавател в Катедра „Журналистика и връзки с обществеността“ на Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Модератор на дебата ще бъде Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България.

Целта на младежкия дебат е да бъдат дискутирани предизвикателствата пред ЕС в средносрочен план като Брекзит, многогодишната финансова рамка, младежката заетост, дезинформацията, предстоящите избори за Европейски парламент и други актуални теми от европейския дневен ред.

Събитието ще се проведе в голямата зала на Община Велико Търново (вход откъм Лоби бара), пл. „Майка България“ 2, гр. Велико Търново от 14:00 до 15:30 часа на 31 октомври 2018 г., сряда, под формата на дебат с кратки встъпителни изказвания на участниците в панела и въпроси от публиката.

Моля да се регистрирате за участие до 10:00 ч. на 30 октомври, като натиснете бутона RSVP.

За повече информация може да се обръщате към Таня Чунтова, служител „Връзки с обществеността“ в Бюрото на Европейския парламент, на тел. +359 878 85 35 47, tanya.chuntova@europarl.europa.eu.

When

-

Where

Община Велико Търново, голяма зала
пл „Майка България“ 2
Велико Търново 5000
Bulgaria

Contact

Таня Чунтова