Hvordan arbejder vi i fremtidens EU?

Der sker store forandringer på arbejdsmarkedet i disse år. EU er i stigende grad det forum, hvor de politiske beslutninger på området træffes. Europa-Kommissionen har lancereret en social søjle, centrale arbejdsmarkedsdirektiver revideres, og der tages nye initiativer på det sociale område.

Det indre marked og det fælles arbejdsmarked eksisterer, men den politiske regulering halter fortsat efter. Virksomhederne efterspørger mere fleksibilitet og mere arbejdskraft til rådighed for at kunne konkurrere på et globalt marked. Arbejdstagere og fagforeninger fokuserer på at sikre gode jobs på ordentlige vilkår for danskere og europæere.

Hvilken vej blæser de europæiske vinde? Hvordan får Danmark indflydelse? Hvordan skal fremtidens arbejdsmarked formes?
Mød et grundigt panel af oplægsholdere med eksperter, arbejdsmarkedets parter og politikere. Mød Tina Christensen, Rasmus Nørlem Sørensen, Staffan Dahllöf, Maria Rosenberg Rasmussen, Mikkel Mailand, Maria Jepsen, Christiane Misslbeck-Winberg og Nadja Lundholm Olsen. Dertil kommer politikerne Rina Ronja Kari (MEP, FB), Pernille Weiss (K), Kenneth Kristensen Berth (DF), Erling Bonnesen(V), Rasmus Nordkvist (ALT) og Peter Hummelgaard (S).

Arrangeret af DEO i samarbejde med 3F.

Pris: 100 kr. inkl. frokost og kaffe. 50 kr. for studerende og medlemmer af DEO. Find programmet og tilmeld dig konferencen her.

When

-

Where

Hovedbestyrelsessalen hos 3F
Kampannsgade 4
København 1604
Denmark