Медийно представяне на платформата Този път ще гласувам

 

Имаме удоволствието да ви поканим на представянето на платформата Този път ще гласувам, което ще се състои в Sofia Live Club, НДК, на 5 ноември 2018 г., понеделник, от 18.00 ч. до 20.00 ч.

Екипът ни ще представи платформата пред българските медии и пред младежи, подкрепящи каузата ни. Ще имаме и специален ВИП гост - Поли Генова, която също ще подкрепи нашата инициатива.

Ще имате възможност да се запознаете с екипа ни и да споделите с нас в неформална обстановка своите идеи за дейности и инициативи в подкрепа на каузата ни за европейските избори през 2019 г.

Всеки има различни причини да гласува. За едни това е свободата да живеят, работят и учат, където изберат в Европейския съюз. За други това е защитата на нашите граници. За трети това е защитата на правата на човека. За вас може да е борбата срещу замърсяването на околната среда. Елате и споделете вашата причина!

Микрофонът може да бъде и ваш - може да излезете на сцената и да споделите пред всички защо смятате, че е важно да се гласува на следващите европейски избори. Може също да запишете кратко видео, което да излъчим. Свържете се с мен за повече подробности.

Ако желаете да присъствате, моля, натиснете бутона RSVP най-долу.

С пожелания за хубав ден,

 

Таня Чунтова
Служител „Връзки с обществеността“
Бюро за връзка на Европейския парламент в България
ул. Г.С. Раковски 124
1000 София
Тел: +359/2 817 04 44
Мобилен телефон: +359/878 853 547
tanya.chuntova@ep.europa.eu

When

-

Where

Sofia Live Club
пл България 2
НДК
Sofia 1000
Bulgaria

Contact

Tanya Chuntova

Will you come?