Borgerkonvent på Odder Højskole

Verden tilhører os alle, og vi er både en del af de omvæltninger der sker, samt de løsninger, der skal til for at sikre den bedst mulige udvikling. Som danske borgere har vi indflydelse gennem vores nationale valg, og vi har som EU-borgere også medbestemmelse i vores fælles EU. Der er EU-valg 23.-26. maj, hvor man med sin stemme kan afgøre, hvem der skal repræsentere danskerne i Bruxelles de næste fem år.

Borgernes stemme er vigtig og derfor vil vi gerne invitere til borgerkonvent, hvor du både får chancen for direkte at høre ministre og danske spidskandidater til EU-valget beskrive hvad de ønsker for fremtiden, samt diskutere hvad borgerne mener de bør arbejde mere for.

Mød kandidaterne til EU-valget Karen Melchior (B), Søren Gade (V), Pernille Weiss (K) og Jakob Nerup (Ø) på Odder Højskole den 5. november fra kl. 17-21.

Debatten er arrangeret af Nyt Europa og Højskolernes Forening. Det er del af en arrangementsrække hvor de danske Højskoler i fælleskab sætter Europa i fokus. Arrangementet er gratis og er støttet af Europa-Nævnet.

BEMÆRK! Tilmelding sker igennem Nyt Europa!

Læs mere her: Europas fremtid

 

When

-

Where

Odder Højskole
Rørthvej 34 A
Odder 8300
Denmark