Nyt Europa: Borgerkonvent - Sikkerhedspolitik

Verden tilhører os alle, og vi er både en del af de omvæltninger der sker, samt de løsninger, der skal til for at sikre den bedst mulige udvikling. Som danske borgere har vi indflydelse gennem vores nationale valg og vi har som EU-borgere også medbestemmelse i vores fælles EU. Der er EU-valg 23.-26. maj, hvor man med sin stemme kan afgøre, hvem der skal repræsentere danskerne i Bruxelles de næste fem år.

Borgernes stemme er vigtig og derfor vil vi gerne invitere til borgerkonvent, hvor du både får chancen for at høre ministre og danske spidskandidater til EU-valget beskrive deres ønsker og målsætninger for fremtiden, samt tage stilling til borgernes holdninger.

Mød forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V), MF Nick Hækkerup (S) og Ole Wæver (KU) til en debat om sikkerhedspolitik på International Peoples College i Helsingør

Borgerkonventerne "Europas fremtid – Det Europa vi ønsker" er arrangeret af Nyt Europa i samarbejde med Folkehøjskolernes Forening. Projektet er blevet til med støtte fra Europa-Nævnet.

BEMÆRK! Tilmelding sker igennem Nyt Europa!

Se mere her: Europas fremtid

When

-

Where

International People's College
Montebello Alle 1
Helsingør 3000
Denmark