Kampanja 'Ovaj put glasam' - Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld

Kroz 'Ovaj put glasam' događanja postajete sudionici u aktivnostima vezanim uz izbore za Europski parlament koji će se održati 26. svibnja 2019. godine. 

U suradnji s Visokom školom međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld predstavit ćemo 'Ovaj put glasam' kampanju i #ovajputglasam aktivnosti. Mnogi mladi su svojim kreativnim idejama već oblikovali različite europske teme u Hrvatskoj i Europskoj uniji - od Grebaštice kraj Šibenika pa sve do Strasbourga. Pitajte, komentirajte i predlažite!

Kako Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld razvija kompetencija za istraživanje, stvaranje, implementaciju i aktivno vođenje međunarodnih odnosa i diplomacije, nadolazeći europski izbori u fokusu su njihovih studenata i profesora.


Postanite dio ovajputglasam.eu projekta kojem su se već pridružili studenti, srednjoškolci i ostali mladi iz država diljem Europske unije. Pratite oznake #izboriEU2019 i #ovajputglasam na društvenim mrežama kako biste podijelili svoje mišljenje i oblikovali budućnost Europske unije. Dođite i saznajte više!

Podijeli informacije na Twitteru.

When

-

Where

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld
Ilica 242
Zagreb 10000
Croatia

Will you come?