Borgerkonvent på Vallekilde Højskole

Verden tilhører os alle, og vi er både en del af de omvæltninger der sker, samt de løsninger, der skal til for at sikre den bedst mulige udvikling. Som danske borgere har vi indflydelse gennem vores nationale valg, og vi har som EU-borgere også medbestemmelse i vores fælles EU. Der er EU-valg 23.-26. maj, hvor man med sin stemme kan afgøre, hvem der skal repræsentere danskerne i Bruxelles de næste fem år.

Borgernes stemme er vigtig og derfor vil vi gerne invitere til borgerkonvent, hvor du både får chancen for direkte at høre ministre og danske spidskandidater til EU-valget beskrive hvad de ønsker for fremtiden, samt diskutere hvad borgerne mener de bør arbejde mere for.

Mød bl.a. Eva Flyvholm (Ø) Merete Schelsbeck (K), Kenneth Kristensen Berth, (DF) Karen Melchior (B), Karsten Hønge (SF) og Morten Løkkegaard (V) på Vallekilde Højskole.

Borgerkonventerne "Europas fremtid – Det Europa vi ønsker" er arrangeret af Nyt Europa i samarbejde med Folkehøjskolernes Forening. Projektet er blevet til med støtte fra Europa-Nævnet.

BEMÆRK! Tilmelding sker igennem Nyt Europa!

 

Se mere her: Europas fremtid

When

Monday, 19 November 2018 at 5:00pm - 9:00pm

Where

Vallekilde Højskole
Højskolevej 9
Hørve 4534
Denmark
Google map and directions