Младежки дебат за бъдещето на Европа във Варна

Вълнува ли Ви бъдещето на Европейския съюз? Имате ли мнение какви позиции трябва да заема България по важните теми, обсъждани в момента в Европейския парламент?

В такъв случай заповядайте на младежкия дебат „Накъде отива Европа?“, който ще се проведе в Икономическия университет във Варна на 23 ноември 2018 г., петък, от 14.00 до 15.30 ч.

На Вашите въпроси ще отговарят Даниел Стефанов, програмен координатор на Европейския съвет за външна политика - София, Ралица Ковачева, Факултет по журналистика и масова комуникация, Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и Калоян Колев, преподавател в катедра „Обща икономическа теория“, ИУ - Варна.

Елате да споделите с нас вижданията си за младежката заетост, дезинформацията, предстоящите избори за Европейски парламент и други теми от европейския дневен ред, които Ви интересуват.

По време на дискусията ще представим накратко кампанията „Този път ще гласувам“, а след края й в 15.30 ч. екипът на Бюрото на Европейския парламент ще остане в залата, за да обсъди темата по-задълбочено с хората, които желаят да се включат в кампанията.

Повече информация за събитието можете да намерите на http://ttimv.eu/qfy5.

Ако желаете да останете след края на дебата, за да обсъдим кампанията „Този път ще гласувам“, моля натиснете бутона RSVP.

When

-

Where

Икономически университет Варна
бул „Княз Борис I“ №77
Варна 9002
Bulgaria

Contact

Tanya Chuntova

Will you come?