Pazin: Ovaj put glasam - druženje dobrodošlice

U svibnju 2019. godine očekuju nas europski izbori. Prilika je to za sve da se uključe i svojim glasom oblikuju budućnost Europe. Kako bismo iskoristili snagu razgovora i razmjene ideja između mnogih zainteresiranih pojedinaca, želimo da nam se pridružite u neformalnom druženju od 13.00 sati kako biste saznali zašto je bitno glasati na izborima za Europski parlament, 26. svibnja 2019. godine i zašto je bitno uvjeriti obitelj, prijatelje i susjede da izađu na europske izbore.

Projekt ovajputglasam.eu privukao je velik broj organizacija, aktivista i mladih iz svih zemalja Europske unije kako bi osvijestili birače i biračice da imaju moć promijeniti društvenu situaciju i to upravo na izborima za Europski parlament. Kroz ovajputglasam.eu događanja pojedinci i organizacije u cijeloj Europi organiziraju aktivnosti vezane uz: studiranje u inozemstvu, zapošljavanje, turizam, zaštitu potrošača, zdravu hranu, zaštitu okoliša, klimatskih promjena i mnoge druge teme.

Dođite, saznajte više i podijelite svoje ideje. Postanite dio ovajputglasam.eu projekta. Pratite oznake #izboriEU2019 i #ovajputglasam na društvenim mrežama kako biste podijelili svoje mišljenje i oblikovali budućnost Europske unije. Dođite i saznajte više!

Podijeli informacije na Twitteru.

Ako ste ljubitelj kvizova o Europskoj uniji i Europskom parlamentu, pridružite nam se na istome mjestu već od 11.00 sati i saznajte koja će srednja škola Istarske županije osvojiti titulu pobjednika ovog natjecanja.

When

-

Where

Dvorana Istra, Pučko otvoreno učilište Pazin
Šetalište Pazinske gimnazije 1
Pazin 52000
Croatia

Will you come?