Filmsko-volilni pozdrav v Novi Gorici

Kulturni dom v Novi Gorici bo 28. novembra ter 10. in 13. decembra gostil Filmske dneve Lux, v okviru katerih si boste lahko ogledali vse tri finaliste letošnje filmske nagrade Evropskega parlamenta Lux. Otvoritve filmskega praznika se bo udeležila tudi ekipa Tokrat grem volit. Na naši informacijski točki vam bomo z veseljem razložili vse o poteku kampanje spodbujanja aktivnega državljanstva in vam predstavili, kako nam lahko tudi sami pomagate širiti poziv na prihodnje evropske volitve.

Tokrat grem volit

Zelo bomo veseli, če nas obiščete, da se spoznamo in pokramljamo. Svojo udeležbo nam napovejte s klikom na rdeči gumb spodaj.

Filmski dnevi Lux se bodo v sredo, 28. novembra, začeli s projekcijo filma Druga stran vsega, v ponedeljek, 10. decembra, bo sledila projekcija filma Stix, v četrtek, 13. decembra, pa bo na sporedu še prejemnik letošnje nagrade Lux in obenem zmagovalec filmskega festivala LIFFe Bojevnica režiserja Benedikta Erlingssona.

Ogledi filmov so brezplačni. Za ogled se prijavite TUKAJ, brezplačne vstopnice pa lahko prevzamete na blagajni Kulturnega doma Nova Gorica vsak delavnik med 10. in 12. uro, med 15. in 17. uro oziroma uro pred predstavo.

Obenem vas vabimo, da na TEJ POVEZAVI oddate svoj glas za film, ki si po vašem mnenju zasluži nagrado občinstva. Morda boste prav vi osvojili nagrado in junija prihodnje leto odpotovali na 54. mednarodni filmski festival v Karlove Vare, kjer bodo razglasili zmagovalca.

When

-

Where

Kulturni dom Nova Gorica
Bevkov trg 4
Nova Gorica 5000
Slovenia

Will you come?