Fremtidens Europa: Klima og energi

Verden tilhører os alle, og vi er både en del af de omvæltninger der sker, samt de løsninger, der skal til for at sikre den bedst mulige udvikling. Som danske borgere har vi indflydelse gennem vores nationale valg og vi har som EU-borgere også medbestemmelse i vores fælles EU. Der er EU-valg 26. maj, hvor man med sin stemme kan afgøre, hvem der skal repræsentere danskerne i Bruxelles de næste fem år.

Borgernes stemme er vigtig og derfor vil vi gerne invitere til borgerkonvent, hvor du både får chancen for at høre ministre og danske spidskandidater til EU-valget beskrive deres ønsker og målsætninger for fremtiden, samt tage stilling til borgernes holdninger.

Mød tidligere klimakommissær Connie Hedegaard, Steen Gade (Nyt Europa) og John Nordbo (CARE) d. 29. november på Nordfyns Højskole til en debat om klima og energi.

Debatten er arrangeret af Nyt Europa og Højskolernes Forening. Det er del af en arrangementsrække hvor de danske Højskoler i fælleskab sætter Europa i fokus. Arrangementet er gratis og er støttet af Europanævnet.

BEMÆRK! Tilmelding sker igennem Nyt Europa!

Se mere her: Europas fremtid

When

Thursday, 29 November 2018 at 7:30pm - 9:15pm

Where

Nordfyns Højskole
Fælledvej 11
Bogense 5400
Denmark
Google map and directions