Festival voor de Europese verkiezingen


Tijdens de vorige Europese verkiezingen gingen maar weinig jongeren stemmen. Gelukkig staan een heleboel organisaties te trappelen om jongeren naar de stembus te krijgen. Voor een bepaalde partij, hun ideaal of gewoon omdat ze willen dat de stem van jongeren gehoord wordt.

Daarom op 29 november een avond vol debat, inspiratie, ontmoetingen met andere jongeren, Duitse karaoke en muziek. Met tips hoe je een project aanpakt, wat werkt en een prijs voor het beste idee. Daarnaast word je door de Kiesmannen klaargestoomd om naar de stembus te gaan en krijg je meer informatie over `Ik stem deze keer´ en hoe jij jouw vrienden en familie kunt motiveren om ook te gaan stemmen.

Tijdens het jongerenevenement Ben jij Europa de Baas?! mag jij vertellen waar Europa écht over moet gaan. Dat niet alleen: als jij het op aantrekkelijke manier weet te vertellen en met het beste idee komt om first time voters en andere jongeren naar de stembus te trekken, maak je kans op een prijs om jouw plan te realiseren.

RSVP nu en bestel je gratis ticket via de link in de bevestigingsmail. Tot de 29e!

When

-

Where

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
Utrecht 3511 WC
Netherlands

Will you come?