Dialog o kakovosti življenja v Evropi

Se vam zdi, da bi se morali vaši sodržavljani aktivneje vključiti v upravljanje skupne prihodnosti? Bi radi aktivneje sodelovali v kampanji spodbujanja udeležbe na evropskih volitvah 26. maja prihodnje leto pa ne veste, kako? zdaj imate priložnost izvedeti, pridružite se nam na dialogu z evropskima komisarjema v Ljubljani.

Vabimo vas, da se v četrtek, 29. novembra, oglasite na Biotehniški fakulteti, kjer bo v predavalnici dr. Janeza Hribarja ob 10. uri potekal pogovor z evropskim komisarjem za zdravje in varno hrano Vytenisom Andriukaitisom in evropsko komisarko za promet Violeto Bulc. Dialog z državljani na temo kakovosti življenja v Evropi je odprt za širšo javnost, prosimo vas le, da svojo udeležbo potrdite TUKAJ. Več o dogodku pa preberite TUKAJ.

Dialog s komisarjema

Ob robu dialoga pa boste v prostorih fakultete lahko našli tudi ekipo kampanje Tokrat grem volit, ki vam bo z veseljem odgovorila na vprašanja o volitvah in kampanji spodbujanja aktivnega državljanstva. Obenem vam bomo svetovali, kako se lahko tudi sami aktivneje vključite vanjo in prispevate k skupnemu uspehu. Obseg, vsebino in tempo svojega sodelovanja v kampanji določate vi, vsak prispevek pa doda pomemben zidak h gradnji skupne, boljše evropske prihodnosti.

Nestrpno vas pričakujemo. Obiščite nas, z veseljem bomo pokramljali z vami in odgovorili na vaša vprašanja.

When

-

Where

Biotehniška fakulteta (predavalnica dr. Janeza Hribarja)
Jamnikarjeva ulica 101
Ljubljana 1000
Slovenia

Will you come?