Narava, zdravje in volitve

Kdo pravi, da narava, zdravje in politična participacija ne gredo skupaj? Za zdravo družbo je potrebno vse troje in še kaj. Zato med obiskom sejma Narava-zdravje, ki bo od četrtka, 29. novembra, do nedelje, 2. decembra, potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, nikar ne spreglejte informacijske točke ekipe Tokrat grem volit.

Z veseljem bomo z vami pokramljali o bližajočih se evropskih volitvah in o našem projektu spodbujanja volilne udeležbe in aktivnega državljanstva. Če bi se radi aktivneje vključili vanj, pa ne veste, kako, vam bomo na voljo tudi s tovrstnimi informacijami in nasveti. Ko boste že pri nas, pa se preizkusite še v nagradnem kvizu o EU in si priigrajte praktično nagrado.

Volim za zdravo družbo

S posebnim zadovoljstvom pa vas na sejem Narava-zdravje vabimo v petek, 30. novembra, ko bo ob 11. uri v odprtem prostoru Hale A2 Gospodarskega razstavišča potekal pogovor z evropskimi poslanci, na katerem bosta o tem, koliko je zdravja na evropskem krožniku, spregovorila poslanec dr. Igor Šoltes in strokovnjakinja za prehrano Katja Simić, moderator Aleš Novak pa bo iztočnice za pogovor odpiral z zabavnimi prehranskimi navadami Evropejcev.

Prosimo, da svojo udeležbo obvezno potrdite TUKAJ, kar se vam bo obrestovalo, saj prijavljeni na dogodek prejmejo brezplačno vstopnico za sejem Narava-zdravje. Prevzamete jo osebno na dan dogodka od 9. ure naprej na recepciji Hiše EU v neposredni bližini Gospodarskega razstavišča.

When

-

Where

Gospodarsko razstavišče
Dunajska cesta 18
Ljubljana 1000
Slovenia

Will you come?