Evropska kava o volitvah

Se vam zdi, da bi morali mladi intenzivneje in predvsem množičneje (so)odločati o svoji in naši prihodnosti? Da bi znali s svojim prispevkom našo družbo utiriti na pot v boljšo prihodnost, tako na nacionalni, kot tudi na evropski ravni? Potem se nam pridružite na pogovoru o družbeni participaciji in opolnomočenju mladih, ki ga v okviru pogovornih večerov Evropska kava v petek, 30. novembra, ob 18. uri v Kavarni Slamič organizira Društvo Mladi Evropejci.

Evropska kava

O vzrokih za nizko volilno udeležbo mladih na volitvah v Sloveniji in Evropski uniji, možnostih družbene participacije ter priložnostih in pasteh, ki jih prinašajo e-volitve, bodo z vami razpravljali evropski poslanci dr. Igor Šoltes, Tanja Fajon in Lojze Peterle, v. d. vodje Pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji Manja Toplak in predsednik Mladinskega sveta Slovenije Tin Kampl. Svojo udeležbo na dogodku prijavite preko spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

Na dogodku bo tudi ekipa kampanje spodbujanja udeležbe na prihajajočih evropskih volitvah Tokrat grem volit, ki vam bo z veseljem pojasnila, kako se lahko aktivneje pridružite našim prizadevanjem za krepitev politične participacije (ne le) mladih.

Pridite, veseli vas bomo.

When

-

Where

Kavarna Slamič
Kersnikova ulica 1
Ljubljana 1000
Slovenia

Will you come?