Piranski evropski dialog

Gimnazija, elektro in pomorska šola Piran (GEPŠ) v okviru izobraževalnega programa Šola ambasadorka Evropskega parlamenta v ponedeljek, 3. decembra, ob 10:30 vabi na pogovor z evropskima poslancema Tanjo Fajon in Ivom Vajglom, med katerim bodo v ospredju aktualne evropske teme, v prvi vrsti tiste, ki zadevajo mlade.

Razprava se bo gotovo dotaknila tudi prihajajočih evropskih volitev, ki bodo v Sloveniji potekale 26. maja prihodnje leto. Ob robu dogodka se boste lahko seznanili tudi s kampanjo spodbujanja udeležbe na volitvah Tokrat grem volit in izpolnili razglednico-vabilo na volišče, ki ga lahko, opremljenega z osebno noto, s časovnim zamikom pošljete sebi in/ali svojim bližnjim.

Morska razglednica

Dogodek, ki bo potekal v dvorani Mediadoma Pyrhani, je v prvi vrsti (ne pa tudi izključno) namenjen dijakom Gimnazije Piran in zaposlenim na GEPŠ, zato vse zunanje obiskovalce prosimo, da svojo udeležbo najavite na telefonsko številko 070 659 453 ali na elektronski naslov nika.vidergar@guest.arnes.si.

Bi tudi vi organizirali dogodek, namenjen promociji Evropske unije oziroma spodbujanju udeležbe na prihajajočih evropskih volitvah? Pridružite se nam in pomagali vam bomo.

When

-

Where

Mediadom Pyrhani
Kumarjeva ulica 3
Piran 6330
Slovenia

Will you come?