Fdvjevci, spoznajmo se!

V četrtek, 6. decembra, se vidimo na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani. Ekipa Tokrat grem volit se bo s kratko predstavitvijo kampanje za spodbujanje udeležbe na evropskih volitvah 26. maja 2019 udeležila dogodka Z znanjem nad populizem, namenjenega seznanjanju mladih s populizmom, vsemi razsežnostmi tega pojava in z orodji, s katerimi se mu lahko zoperstavijo. Udeležbo na predavanjih in delavnicah, ki se bodo začele ob 9.uri, je treba predhodno prijaviti, kar lahko storite TUKAJ. Podrobnejši program dogodka pa si oglejte TUKAJ.

Ekipa Tokrat grem volit vam bo ves čas na voljo na informacijski stojnici pred Veliko dvorano FDV, kjer bomo odgovarjali na vsa vaša vprašanja glede Evropske unije, evropskih volitev in kampanje spodbujanja politične participacije (ne le) mladih. Pri nas se boste lahko vpisali na spletno platformo tokratgremvolit.eu, izpolnili personalizirana vabila na volišče, ki jih lahko s časovnim zamikom pošljete sebi in/ali bližnjim kot opomnik na prihajajoče volitve, in izvedeli, kako se lahko še dejavneje vključite v naša prizadevanja.

FDV, kampanja Tokrat grem volit

Ekipa in informacijska točka vam bosta na voljo tudi ob robu pogovora z Aleksandrom Čeferinom, predsednikom Evropske nogometne zveze, o vpetosti nogometa v politična, ekonomska in medijska razmerja moči. Pogovor bo potekal ob 16. uri, prav tako v Veliki dvorani FDV, več o njem pa lahko preberet TUKAJ.

Pridite, obiščite nas, veseli vas bomo. Če vsi volimo, vsi zmagamo!

When

-

Where

Fakulteta za družbene vede (Velika dvorana FDV)
Kardeljeva ploščad 5
Ljubljana 1000
Slovenia

Will you come?