Druženje dobrodošlice ovajputglasam.eu - Varaždin

Pridružite nam se u neformalnom druženju kako biste saznali zašto će mladi iz Hrvatske glasati na izborima za Europski parlament, 26. svibnja 2019. godine i zašto je bitno uvjeriti obitelj, prijatelje i susjede da izađu na europske izbore. Druženje će biti u dva dijela: jutarnji program i večernji program.

Dio događanja organizirat će u večernjim satima i Varaždin for European Youth Capital 2021. Redovito pratite ove stranice kako biste doznali nove pojedinosti o događanjima.

Mladi Europljani imaju pozitivno mišljenje o Europskoj uniji te se angažiraju oko različitih europskih tema o važnosti za mlade. Međutim, iznimno je važno osvijestiti mlade da imaju moć promijeniti društvenu situaciju i to upravo na izborima za Europski parlament, 26. svibnja 2019. godine.

Projekt ovajputglasam.eu iz tog je razloga privukao velik broj mladih iz svih zemalja Europske unije kako bi osvijestili birače i biračice da imaju moć promijeniti društvenu situaciju i to upravo na izborima za Europski parlament. Kroz ovajputglasam.eu događanja mladi u cijeloj Europi organiziraju aktivnosti vezane uz: studiranje u inozemstvu, zapošljavanje, zaštitu potrošača, zaštitu okoliša, klimatskih promjena i mnoge druge teme.

Postanite dio ovajputglasam.eu projekta. Pratite oznake #izboriEU2019 i #ovajputglasam na društvenim mrežama kako biste podijelili svoje mišljenje i oblikovali budućnost Europske unije. 

Dođite, saznajte više i podijelite svoje ideje.

Podijeli informacije na Twitteru.

When

-

Where

Fakultet organizacije i informatike, uskoro opširnije (TBC)
Pavlinska ul 2
Varaždin 42000
Croatia

Will you come?