Što Europa čini za mene? ovajputglasam.eu Vukovar

Pridružite nam se na događanjima u petak i subotu:

Petak, 26. listopada,
18.00 - 19.15 sati - Neformalno druženje dobrodošlice za prijatelje ovajputglasam.eu. Mladi su svjesni da imaju veliki utjecaj na promjene u društvu, od zapošljavanja, ekologije, zaštite privatnosti i digitalnih usluga.Na neformalnom druženju saznajte što će mlade potaknuti da izađu na izbore 26. svibnja 2019. godine. Osim toga, saznat ćete zašto je važno motivirati svoje prijatelje na glasanje.

Veliki broj mladih iz cijele Europe već se uključio u projekt ovajputglasam.eu - jer su shvatili  da njihov glas vrijedi i oblikuje njihovu budućnost.

Dođite, saznajte više i podijelite svoje ideje. www.ovajputglasam.eu

Subota, 27. listopada, 11.00 -12.30 sati - Europa u Slavoniji? Gospodarski rast i zapošljavanje.

Kako kvalitetne poduzetničke ideje uz pomoć EU fondova pretvoriti u uspješne poslovne priče? Jesu li inovacije i novi poslovni modeli ključni sastojci recepta za budući gospodarski uzlet Slavonije? Što regije poput Slavonije mogu očekivati od novog europskog proračuna?

To su samo neke od tema o kojima će na Regionalnom forumu raspravljati: zastupnica u Europskom parlamentu Ivana Maletić (HDZ-EPP), vlasnik i direktor tvornice lijekova Yasenka Mohamed Radwan Joukhadar, vlasnica jedinog elektrosolarnog broda na Dunavu Zrinka Šesto i kreativni direktor i suosnivač tvrtke za razvoj videoigara Void Main, Leo Tot.

Subota, 27. listopada, 11.00 -12.30 sati - Posjet Gimnaziji Vukovar, školi ambasadoru Europskog parlamenta.

When

-

Where

Dvorac Eltz
Županijska 2
Vukovar 32000
Croatia

Will you come?