Events in Croatia

Druženje dobrodošlice ovajputglasam.eu - Osijek

When

Friday, 26 October 2018 at 11:30am - 12:30pm

Where

Ekonomski fakultet Osijek in Osijek, Croatia

Description

Pridružite nam se u neformalnom druženju kako biste saznali zašto će mladi iz Hrvatske glasati na izborima za Europski parlament, 26. svibnja 2019. godine i zašto je bitno uvjeriti obitelj, prijatelje i susjede da izađu na europske izbore.

Mladi Europljani imaju pozitivno mišljenje o Europskoj uniji te se angažiraju oko različitih europskih tema o važnosti za mlade.

Međutim, iznimno je važno osvijestiti mlade da imaju moć promijeniti društvenu situaciju i to upravo na izborima za Europski parlament, 26. svibnja 2019. godine.

Projekt ovajputglasam.eu iz tog je razloga privukao velik broj mladih iz svih zemalja Europske unije kako bi osvijestili birače i biračice da imaju moć promijeniti društvenu situaciju i to upravo na izborima za Europski parlament. Kroz ovajputglasam.eu događanja mladi u cijeloj Europi organiziraju aktivnosti vezane uz: studiranje u inozemstvu, zapošljavanje, zaštitu potrošača, zaštitu okoliša, klimatskih promjena i mnoge druge teme.

Dođite, saznajte više i podijelite svoje ideje.

RSVP

Participacija i mladi - ovajputglasam.eu

When

Friday, 30 November 2018 at 6:00pm - 8:00pm

Where

Kuća Europe in Zagreb, Croatia

Description

Ovaj put glasam - Europski parlament, Hrvatska
Mladi Europljani imaju pozitivno mišljenje o Europskoj uniji te se angažiraju oko različitih europskih tema o važnosti za mlade. Međutim, iznimno je važno osvijestiti mlade da imaju moć promijeniti društvenu situaciju i to upravo na izborima za Europski parlament, 26. svibnja 2019. godine.

Projekt #ovajputglasam iz tog je razloga privukao velik broj mladih iz svih zemalja Europske unije. Kroz #ovajputglasam događanja mladi u cijeloj Europi organiziraju aktivnosti vezane uz: studiranje u inozemstvu, zapošljavanje, zaštitu potrošača, zaštitu okoliša, klimatskih promjena i mnoge druge teme.

Pridružite nam se u neformalnom druženju kako biste saznali zašto će mladi iz Hrvatske glasati i zašto je bitno uvjeriti obitelj, prijatelje i susjede da izađu na europske izbore.


Pratite oznake #izboriEU2019 i #ovajputglasam na društvenim mrežama kako biste podijelili svoje mišljenje i oblikovali budućnost Europske unije. Dođite i saznajte više!

Podijeli informacije na Twitteru.

RSVP