Meppien kyselytunti perjantaina 9.11. klo 10.30-12.00

Nyt saa kysyä mepeiltä! Euroopan parlamentin jäsenet vastaavat yleisön kysymyksiin Eurooppasalissa.

Millaisia haasteita tuleva vaalivuosi 2019 pitää sisällään? Miten ilmaston- ja ympäristönsuojelua tai ihmisoikeuksia edistetään Euroopan tasolla? Miten suomalaismeppi voi vaikuttaa asioihin? Miksi täysistunnot järjestetään Strasbourgissa? Miten mepin työ eroaa kansanedustajan työstä ja Euroopan parlamentti eduskunnasta?

Tässä vain pari esimerkkiä. Tervetuloa esittämään oma kysymyksesi!

Meppien kyselytunti järjestetään perjantaina 9.11.2018 klo 10.30–12 Eurooppasalissa (Malminkatu 16, Helsinki)

Kyselytunnille osallistuvat mepit Henna Virkkunen (kok., EPP), Liisa Jaakonsaari (sd., S&D), Jussi Halla-aho (ps., ECR), Anneli Jäätteenmäki (kesk., ALDE), Heidi Hautala (vihr., Greens/EFA) ja Merja Kyllönen (vas., GUE/NGL).

Kerrothan tulostasi ja myös mahdollisista ruokavaliorajoitteista sähköpostitse otayhteytta@tallakertaaaanestan.eu mahdollisimman pian ja viimeistään keskiviikkona 7.11.! Paikkoja on rajallisesti, ilmoittaudu pian mukaan!

Pääset paikalle? Hienoa! Haluaisitko jutella lisää siitä, miten voisimme lisätä keskustelua Euroopasta, ensi kevään EU-vaaleista ja sinulle tärkeistä aiheista? Jää juttelemaan kanssamme kyselytunnin päätteeksi Tällä kertaa äänestän -kampanjasta; löydät meidät samannimiseltä ständiltä!

Et pääse paikalle? Voit seurata kyselytuntia striiminä Facebookissa ja voit toki lähettää kysymyksesi myös etukäteen - poimimme lähetetyistä kysymyksistä muutaman kyselytunnille mukaan.

Tilaisuuksia tavata on tulossa lisää vielä marraskuun aikana - pysy kuulolla! Tai jos haluat järjestää oman tapahtumasi tai muuten edistää sinulle tärkeitä asioita ensi kevään EU-vaaleissa, voit aina kirjoittaa meille sähköpostia  otayhteytta@tallakertaaaanestan.eu 

 

Nähdään pian! 

Hannariikka Euroopan parlamentin Suomen-toimistosta

When

-

Where

Eurooppasali
Malminkatu 16
Helsinki 00100
Finland

Will you come?